Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Höjdenvändan 

Här bor den som vill bo bekvämt med närhet till Lerum, men ändå avskilt.

Alldeles söder om området Höjden ligger Höjdenvändan. 32 radhuslägenheter som stod inflyttningsklara år 2010. Husen är byggda som plusvärmehus. Under den varma årstiden skapar solfångare mer värme än vad som förbrukas och överskottet går tillbaka i fjärrvärmenätet. Under vintertid kompletteras solenergin med miljövänlig fjärrvärme från nätet.

Här bor såväl barnfamiljen som singelhushållet. Mitt i området finns en liten sandlåda tänkt för de mindre barnen. Vid sandlådan finns bänkar att sitta ner och koppla av på.

Till varje lägenhet hör en uteplats som man sköter om själv eller en balkong att sitta och njuta på. Ett kallförråd finns i anslutning till entrén. 

Har du bil parkerar du den på förhyrd plats. Några platser finns inne i området andra alldeles utanför. 

Adress

Höjdenvändan
Se planlösningar

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra

1 rok: 7 092 - 7 514 kr
2 rok: 9 055 - 9 445 kr
3 rok: 10 700 - 10 963 kr

Hyran är inklusive värme och en normalförbrukning av varm- och kallvatten.

Fritid och serivce

Alldeles nära området finns fina strövområden badsjöar och vatten att fiska i. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Det är skogar rika på bär och svamp för den som gärna tar för sig av vad naturen ger.

I Lerums centrum har du tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se