!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Höjdenvändan 

Här bor den som vill bo bekvämt med närhet till Lerum, men ändå avskilt.

Höjdenvändan hedersomnämndes 2012 av NBOs Bostadspris (pdf) >>

Alldeles söder om området Höjden ligger Höjdenvändan. 32 radhuslägenheter som stod inflyttningsklara år 2010. Husen är byggda som plusvärmehus. Under den varma årstiden skapar solfångare mer värme än vad som förbrukas och överskottet går tillbaka i fjärrvärmenätet. Under vintertid kompletteras solenergin med miljövänlig fjärrvärme från nätet.
Läs arkitektens tankar >>

Här bor såväl barnfamiljen som singelhushållet. Mitt i området finns en liten sandlåda tänkt för de mindre barnen. Vid sandlådan finns bänkar att sitta ner och koppla av på.

Till varje lägenhet hör en uteplats som man sköter om själv eller en balkong att sitta och njuta på. Ett kallförråd finns i anslutning till entrén. 

Har du bil parkerar du den på förhyrd plats. Några platser finns inne i området andra alldeles utanför. 

Adress
Höjdenvändan
Se planlösningar >>

Karta
Karta över området (pdf) >>

Varmhyra
1 rok: 6.130-6.494 kr
2 rok: 7.832-8.158 kr
3 rok: 9.252-9.471 kr

Hyran är inklusive värme och en normalförbrukning av varm- och kallvatten.
 

Fritid och serivce
Alldeles nära området finns fina strövområden badsjöar och vatten att fiska i. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Det är skogar rika på bär och svamp för den som gärna tar för sig av vad naturen ger.

I Lerums centrum har du tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer
Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Läs mer på www.lerum.se

  • Nytt och fräscht 

  • Miljövänligt boende

  • Nära naturen

Se en film om Höjdenvändan