Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Hulan 

Vill du bo nära grannen men med en känsla av eget? Då är Hulan rätt ställe för dig.

Tre kilometer söder om Lerums centrum ligger Hulan. Tvåvånings hus med 298 lägenheter som byggdes mellan åren 1971 och 1973. 

Här trivs ungdomar och pensionärer tillsammans med barnfamiljer, för Hulan har en barnvänlig miljö med gång och cykelbanor mellan husen och det finns en fin lekplats i området. Två tvättstugor finns i friliggande byggnader. Kallförråden ligger strax intill lägenheterna också i separat byggnad.

I marklägenheten kan du som önskar odla ditt trädgårdsintresse och på andra våningen bor du som älskar balkonglivet. De flesta lägenheterna har uteplats eller balkong.

Bilen parkerar du strax utanför området på förhyrda parkeringsplatser eller i garage.

Adress

Bentzels väg 

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra

1 rok: 4 991 - 5 792 kr
2 rok: 6 413 - 7 843 kr
3 rok: 7 220 - 8 487 kr
4 rok: 7 684 - 8 751 kr

Fritid och service

Inte allt för långt från området ligger Aspen och Stamsjön där du både kan fiska och bada. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida.

I anslutning till området ligger en stor ICA Maxi. I Lerums centrum har du sedan tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer

Pendeltåget tar dig snabbt till Göteborg och Alingsås. Det tar ungefär 10 minuter att promenera till stationen. Läs mer på www.vasttrafik.se 

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se