!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Hulan 

Vill du bo nära grannen men med en känsla av eget? Då är Hulan rätt ställe för dig.

Tre kilometer söder om Lerums centrum ligger Hulan. Tvåvånings hus med 298 lägenheter som byggdes mellan åren 1971 och 1973. 

Här trivs ungdomar och pensionärer tillsammans med barnfamiljer, för Hulan har en barnvänlig miljö med gång och cykelbanor mellan husen och det finns en fin lekplats i området. Två tvättstugor finns i friliggande byggnader. Kallförråden ligger strax intill lägenheterna också i separat byggnad.

I marklägenheten kan du som önskar odla ditt trädgårdsintresse och på andra våningen bor du som älskar balkonglivet. De flesta lägenheterna har uteplats eller balkong.

Bilen parkerar du strax utanför området på förhyrda parkeringsplatser eller i garage.

Adress
Bentzels väg 

Karta
Karta över området (som pdf) >>

Varmhyra
1 rok: 4.123-4.906 kr
2 rok: 5.299-6.931 kr
3 rok: 5.935-7.625 kr
4 rok: 6.232-7.590 kr
 

Fritid och service
Inte allt för långt från området ligger Aspen och Stamsjön där du både kan fiska och bada. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida.

I anslutning till området ligger en stor ICA Maxi. I Lerums centrum har du sedan tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer
Pendeltåget tar dig snabbt till Göteborg och Alingsås. Det tar ungefär 10 minuter att promenera till stationen. Läs mer på www.vasttrafik.se 

Skola och barnomsorg
Läs mer på www.lerum.se

  • Bilfritt 

  • Nära mataffär och skola

  • Gångavstånd till pendeln