!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Knappängen 

Mitt emot gymnasiet, mycket centralt i Lerum, ligger Knappängen. 24 lägenheter byggda och inflyttade år 1988. Här vänder vi oss till dig som är 55+. 

18 av lägenheterna ligger i de två tvåvåningshusen. Hälften av lägenheterna ligger på våning två och har en invändig trapp. Kallförråden finns i ett fristående hus eller på gavlarna av husen. Alla lägenheter har uteplats eller balkong.

De övriga 6 lägenheterna ligger i de tre parhusen. Även här vänder vi oss till 55+. Parhusen har egna små trädgårdar som du får sköta om på ett trevligt sätt. Plantera dina favoritblommor eller varför inte några bärbuskar? Valet är ditt. Varmförråd ligger i anslutning till entrén.

Parkering ingår i hyran. Den gemensamma tvättstugan finns i separat byggnad.

Adress
Kring Alles väg 

Karta
Karta över området (som pdf) >>

Varmhyra
2 rok: 6.273-7.017 kr
3 rok: 6.636-8.249 kr
 

Fritid och service
Inte allt för långt från området finns fina strövområden och vatten att fiska i. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Vattenpalatset ligger en kort promenad från Kring Alles väg.

Vill du inte promenera in till Lerums centrum och handla finns det en livsmedelsbutik i direkt anslutning till området. I Lerums centrum har du annars tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek. 

Kommunikationer
Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Läs mer på www.lerum.se

  • Närhet till centrum 

  •  För dig över 55 år

  • Trevligt boende