Gå direkt till innehåll

Radhusen på höjden 

Alldeles norr om området Höjden ligger Radhusen.

I februari år 2009 flyttade de första hyresgästerna in i de nya miljövänliga radhusen på Höjden. Husen är byggda med passivhusteknik vilket innebär att med tjocka väggar och bra isolering ska väldigt lite värme tillsättas. I passivhus är det värmen från människan som värmer upp huset.

Det är tre radhus med sammanlagt tolv lägenheter. De stora, luftiga lägenheterna i två plan är perfekta för barnfamiljen. Köket och matplatsen har utgång direkt till den egna uteplatsen. Uteplatsen ligger i västerläge så du kan njuta av sol på eftermiddagen och kvällen. Det är du själv som sköter om och gör trevligt på din uteplats.

Entrén ligger i öster och där har du din bil i carporten. Vid entrén ligger även kallförrådet. 

Adress

Hallegårdstäppan och Hallegårdsgränden

Karta

Karta över området (pdf)

Planlösning

Se planlösning

Varmhyra

4 rok, 104 kvm: 14 314 - 14 485 kr

Fritid och service

Alldeles nära området finns fina strövområden badsjöar och vatten att fiska i. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Det är skogar rika på bär och svamp för den som gärna tar för sig av vad naturen ger.

I Lerums centrum har du tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se