!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Radhusen på höjden 

Alldeles norr om området Höjden ligger Radhusen.

I februari år 2009 flyttade de första hyresgästerna in i de nya miljövänliga radhusen på Höjden. Husen är byggda med passivhusteknik vilket innebär att med tjocka väggar och bra isolering ska väldigt lite värme tillsättas. I passivhus är det värmen från människan som värmer upp huset. Spännande med tanke på miljön.
Läs mer om passivhustekniken >>

Det är tre radhus med sammanlagt tolv lägenheter. De stora, luftiga lägenheterna i två plan är perfekta för barnfamiljen. Köket och matplatsen har utgång direkt till den egna uteplatsen. Uteplatsen ligger i västerläge så du kan njuta av sol på eftermiddagen och kvällen. Det är du själv som sköter om och gör trevligt på din uteplats.
Läs arkitektens tankar om husen >>

Entrén ligger i öster och där har du din bil i carporten. Vid entrén ligger även kallförrådet. 

Adress
Hallegårdstäppan och Hallegårdsgränden
Se planlösning >>

Karta
Karta över området (pdf) >>

Varmhyra
4 rok, 104 kvm: 1.2192-12.540 kr
 

Fritid och service
Alldeles nära området finns fina strövområden badsjöar och vatten att fiska i. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Det är skogar rika på bär och svamp för den som gärna tar för sig av vad naturen ger.

I Lerums centrum har du tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer
Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Läs mer på www.lerum.se

  • Miljövänligt boende 

  • Lungt läge

  • Nytt och fräscht

Här ligger våra passivhus på Höjden i Lerum