!

Observera att det nu är två olika inloggningar beroende på vad du önskar göra. Sök ledigt är för dig som vill söka bostad/parkering, se dina köpoäng eller registrera dig i vår kö. Mina sidor är för dig som är hyresgäst. Sök ledigt - här ser du dina poäng och söker bostad

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Ekriskan  

På höjden, fyra kilometer söder om Mölndals centrum, ligger Ekriskan. Ett radhusområde med 50 lägenheter byggda år 1991.

Till samtliga lägenheter hör en trädgård med utgång från vardagsrummet. Området är perfekt för barnfamiljen med två lekplatser. Lägenheterna har varmförråd. I lägenheten finns tvättmaskin, men tycker du det är bekvämare att tvätta i tvättstuga så finns det en vid kvartersgården.

Nära områdets huvudentré ligger kvartersgården. En samlingsplats med bastu och tvättstuga. Bastubokning sköter hyresgästerna själva. Lokalen kan också användas för tex barnkalas.

Ingen genomfartstrafik i området, utan bilar parkeras vid entrén. Bilen parkeras i förhyrt garage eller på förhyrd öppen plats. 

Adress

Gundefjällsgatan 1-99

Karta

Karta över området (som pdf)

Varmhyra

2 rok: 6921 kr - 7533 kr
3 rok: 8698 kr - 10160 kr
4 rok: 10783 kr - 11615 kr
5 rok: 11625 kr - 11972 kr

Fritid och service

Mölndals stad erbjuder goda möjligheter till sol och bad, det finns cirka tio badplatser utspridda i kommunen. Det finns även många frilufts- och strövområden med motionsspår, stigar och vandringsleder. Gunnebo slott och trädgårdar är ett smultronställe i Mölndal. Där kan man se hur miljön runt ett slott på 1700-talet gestaltade sig.

Vid Peppareds torg, som ligger inom gångavstånd, finns en servicebutik. I Mölndals centrum hittar du ett större utbud av butiker, post, bank, apotek, vårdcentral m.m. Kållereds köpstad, några kilometer söderut från Balltorp, där hittar du IKEA och en mängd andra butiker. 

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Det finns 24 kommunala grundskolor och två friskolor. Mer information om gymnasieskolor och vuxenutbildningar hittar du här: www.molndal.se