!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Fågelsten 

Bara en kilometer från Lindome centrum, men ändå avskilt, ligger Fågelsten. Ett område med 40  radhuslägenheter som stod inflyttningsklara år 2008. Varje lägenhet har förråd, balkong eller uteplats och alla har sin p-plats eller carport i anslutning till huset. Centralt i området finns lekplatsen för de mindre barnen.

Runt Fågelsten ligger förutom bostadsrätter och egnahem, ängar och skogar. Det är stora naturområden att röra sig i och kanske kan du även hitta bär och svamp.

Här kan du se planlösningar 

Adress
Stannfågelvägen

Karta
Karta över området (pdf) 

Hyra
2 rok: 7.756-8.123 kr
3 rok: 8.766-9.047 kr
4 rok, en plan: 10.772 kr
4 rok, två plan: 11.354 kr
 

Fritid och serivce
Mölndals stad erbjuder även goda möjligheter till sol och bad - det finns ca tio badplatser utspridda i kommunen. Det finns även många frilufts- och strövområden med motionsspår, stigar och vandringsleder.
Gunnebo slott och trädgårdar är ett annat smultronställe i Mölndal där man kan se hur miljön runt ett slott på 1700-talet gestaltade sig.  

I Lindome finns ett levande centrum med ett bra utbud av butiker och caféer. Det finns även restaurang, bank, post, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Kommunikationer
Det går både bussar och pendeltåg från Lindome. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Det finns 24 kommunala grundskolor och två friskolor. Mer information om gymnasieskolor och vuxenutbildningar hittar du här: www.molndal.se

  • Öppen planlösning 

  • Moderna hus

  • Barnvänligt

Exempel på kök

Exempel på badrum

Exempel på utsikt (från en 4 rok och en 2 rok):

Mer att läsa under Fågelsten