Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Fågelsten 

Bara en kilometer från Lindome centrum, men ändå avskilt, ligger Fågelsten. Ett område med 40  radhuslägenheter som stod inflyttningsklara år 2008. Varje lägenhet har förråd, balkong eller uteplats och alla har sin p-plats eller carport i anslutning till huset. Centralt i området finns lekplatsen för de mindre barnen.

Runt Fågelsten ligger förutom bostadsrätter och egnahem, ängar och skogar. Det är stora naturområden att röra sig i och kanske kan du även hitta bär och svamp.

Adress

Stannfågelvägen

Karta

Karta över området (pdf)

Planlösningar

Här hittar du alla planlösningar

Hyra

2 rok: 9 011 kr - 9 437 kr
3 rok: 10 184 kr - 10 030 kr
4 rok: 12 515 kr - 13 618 kr

Fritid och serivce

Mölndals stad erbjuder även goda möjligheter till sol och bad - det finns ca tio badplatser utspridda i kommunen. Det finns även många frilufts- och strövområden med motionsspår, stigar och vandringsleder.
Gunnebo slott och trädgårdar är ett annat smultronställe i Mölndal där man kan se hur miljön runt ett slott på 1700-talet gestaltade sig.  

I Lindome finns ett levande centrum med ett bra utbud av butiker och caféer. Det finns även restaurang, bank, post, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Kommunikationer

Det går både bussar och pendeltåg från Lindome. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Det finns 24 kommunala grundskolor och två friskolor. Mer information om gymnasieskolor och vuxenutbildningar hittar du här: www.molndal.se