!

Observera att det nu är två olika inloggningar beroende på vad du önskar göra. Sök ledigt är för dig som vill söka bostad/parkering, se dina köpoäng eller registrera dig i vår kö. Mina sidor är för dig som är hyresgäst. Sök ledigt - här ser du dina poäng och söker bostad

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Fågelsten 

Bara en kilometer från Lindome centrum, men ändå avskilt, ligger Fågelsten. Ett område med 40  radhuslägenheter som stod inflyttningsklara år 2008. Varje lägenhet har förråd, balkong eller uteplats och alla har sin p-plats eller carport i anslutning till huset. Centralt i området finns lekplatsen för de mindre barnen.

Runt Fågelsten ligger förutom bostadsrätter och egnahem, ängar och skogar. Det är stora naturområden att röra sig i och kanske kan du även hitta bär och svamp.

Adress

Stannfågelvägen

Karta

Karta över området (pdf)

Planlösningar

Här hittar du alla planlösningar

Hyra

2 rok: 8525 kr - 8929 kr
3 rok: 9635 kr - 10436 kr
4 rok:  11840 kr - 12884 kr

Fritid och serivce

Mölndals stad erbjuder även goda möjligheter till sol och bad - det finns ca tio badplatser utspridda i kommunen. Det finns även många frilufts- och strövområden med motionsspår, stigar och vandringsleder.
Gunnebo slott och trädgårdar är ett annat smultronställe i Mölndal där man kan se hur miljön runt ett slott på 1700-talet gestaltade sig.  

I Lindome finns ett levande centrum med ett bra utbud av butiker och caféer. Det finns även restaurang, bank, post, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Kommunikationer

Det går både bussar och pendeltåg från Lindome. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Det finns 24 kommunala grundskolor och två friskolor. Mer information om gymnasieskolor och vuxenutbildningar hittar du här: www.molndal.se