Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Tåbro

På andra sidan Lindomeån i förhållande till Lindome centrum ligger Tåbrovägen. Det är bara några minuters promenad in till centrum. Här passar det såväl gammal som ung att bo. 

Det är fyra huslängor i två våningar med 120 lägenheter som stod inflyttningsklara år 1969. De lägenheter som är i markplan har uteplats medan de övriga har balkong. 

Tvättstugan som betjänar alla hyresgäster ligger i ena änden av området liksom alla lägenhetsförråden. Har du bil parkerar du den på förhyrd parkering alldeles i anslutning till området.

Adress

Tåbrovägen

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra inkl. el

1 rok: -
2 rok:  7 153 kr - 8 195 kr
3 rok:  8 303 kr - 9 418 kr

Hyra för nyproducerade lägenheter Tåbrovägen 5, 7, 9, 11

Varmhyra exkl. el gäller för de nya lägenheterna.
1 rok:  6 677 kr
2 rok: 8 656 kr
3 rok: 10 002 kr

Fritid och service

Runt omkring området finns trevliga promenadvägar. Mölndals stad erbjuder även goda möjligheter till sol och bad - det finns ca tio badplatser utspridda i kommunen. Det finns även många frilufts- och strövområden med motionsspår, stigar och vandringsleder.
Gunnebo slott och trädgårdar är ett annat smultronställe i Mölndal där man kan se hur miljön runt ett slott på 1700-talet gestaltade sig. 

I Lindome finns ett levande centrum med ett bra utbud av butiker och caféer. Det finns restaurang, bank, post, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Kommunikatoner

Det går både buss och pendeltåg från Lindome. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Det finns 24 kommunala grundskolor och två friskolor. Mer information om gymnasieskolor och vuxenutbildningar hittar du här: www.molndal.se