Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Lägenheterna

Lägenheterna präglas i sin utformning av extra god tillgänglighet avseende rummens storlek och placering, att badrum ligger nära sovrum och kök i anslutning till vardagsrum.

Varje lägenheter har klädkammare och ett eget förråd på gården eller i den egna trädgården för dem som bor i entréplan.

Det ligger parkettgolv i hela lägenheten kompletterat med klinker vid entrédörr.

Väggarna är vitmålade med möjlighet till en fondvägg i avvikande färg.

Postboxar finns i anslutning till entré och tidningsklyka utanför varje lägenhetsdörr.

Alla lägenheter utom två tvårummare nås direkt i entréplan eller via hiss och loftgång.

Loftgångar
Loftgångarna är bredare i anslutning till entrén vilket skapar en distans till sovrummet samt skapar en liten privat zon utanför köksfönstret. Här kan man ställa en liten stol och njuta av morgonsolen. Distansen till sovrummet utgörs av en öppning som också fungerar som ljusschakt.

Stora fönster
För att minska insynen har vi mindre fönster mot loftgångarna och i gengälld ett rejält fönster, ofta över hörn i vardagsrummet. De flesta av våra lägenheter har genomgående ljus och de som inte har det har kompenserats med ljusa badrum. Takhöjden är minst 250 cm.

Egen trädgård eller balkong
Alla lägenheter på bottenplan har en egen trädgård med plattlagd uteplats. Det är viktigt att våra hyresgäster ges chansen att utnyttja sin uteplatser och balkonger så att utemiljön berikas och befolkas. Därför är våra balkonger extra tilltagna och generösa.

Badrum
Badrummen utrustas med komfortvärme under en modern våtrumsmatta. Vid duschen finns en duschvägg i glas, lätt att öppna och lätt att fälla undan.

Samtliga badrum är utrustade med handdukstork och miljöklassad tvättmaskin och torktumlare som placeras under tvättbänk med förvaringsskåp ovanför.

Kök
Köken är vita med stänkskydd i kakel, i ettor och tvåor kombineras kyl och frys, i de större lägenheterna finns separata kyl och frys. Spisen har häll och det är förberett för diskmaskin. I skåpsinredning ingår utrustning för källsortering av hushållsavfall.

1 rum och kök

1 rum och kök

2 rum och kök

2 rum och kök

3 rum och kök

3 rum och kök

4 rum och kök

4 rum och kök

4 rum och kök i etage

4 rum och kök i etage

 Val av material i lägenheterna (pdf)