!

Initialt pausade vi alla arbeten inne i lägenheterna för att försöka minska smittspridningen av coronaviruset hos hyresgäster och personal. Vi har nu skapat oss ett bra förhållningssätt till pandemin som gör att vi känner oss trygga att hantera olika situationer och kommer därför att återuppta vissa arbeten inne i lägenheterna igen. Läs mer om hur vi kommer att arbeta här. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Odla dina intressen på Anna-Lisas gård

På Anna-Lisas gård i Norra Önneröd erbjuder vi 47 nya lägenheter i ett trivsamt bostadsområde med ett modernt uttryck men som ändå för tankarna till gamla tidens gårdar.

Här ger vi dig en möjlighet att skapa ett personligt boende där tid finns att odla sina intressen. 

Alla lägenheter har en egen uteplats eller rymlig balkong. Gården och husen har planerats för att uppmuntra sociala kontakter. På gården finns ett växthus med gemensamma odlingar strax intill. Gångstigarna slingrar sig runt gården med dess blommande träd och bärbuskar.

Vid "Lillsjön" finns det en naturlekplats för barnen med stockar och stenar. Genom små bäckar leds dagvattnen ner till sjön.