Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Lägenheterna

Det första du möts av och stiger in i när du kommit till Kamhusen är vindfånget. En plats där du kan ta av barnen de våta stövlarna och torka av hundens tassar innan ni stiger in i den ljusa hallen. Praktiskt och bra.

Väljer du att flytta in i en fyra har du förutom badrum ett extra wc för dina gäster. Är det en trea du valt har du ett badrum.

Badrummet kommer du till från hallen det har kakel på väggarna och matta på golvet. Det kan finnas en fondvägg som är antingen blå eller grå. Är inget val gjort är hela badrummet vitt.

Tvättmaskin och torktumlare är placerade under en praktisk avställningsbänk. Ovanför bänken finns vägghängda skåp, vid sidan om finns också ett högskåp. Duschväggar i glas som är möjliga att vika undan ger mer rymd åt badrummet.

Från hallen har du tillgång till en ordentlig klädkammare, till den kommer du även från ett av sovrummen.

Det är parkett i hela lägenheten och ljusa väggar. Fönster från två håll gör att lägenheten blir ljus och trevlig. Fönsterbänkar i sten ger en naturlig känsla.

Köket har vita skåpsluckor, kyl och frys i rostfritt. Även spis och diskmaskin är i rostfritt. Spisen är utrustad med varmluftsugn. Är du tidigt ute och väljer lägenhet kommer det att finnas möjlighet att välja kulör på bänkskiva och kakel.

Från vardagsrummet har du utgång till balkongen.

Väljer du att bo i markplan har du balkong åt ena hållet och till några av lägenheterna finns även en liten stensatt uteplats vid entrén.

Oavsett vilken lägenhet du väljer att flytta in i tror vi du får ett trivsamt boende mitt i naturen i Norra Hallsås.