!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

KAMHUSEN 

I Hallsås bor man på naturens villkor. Så mycket hänsyn som det är möjligt tas till naturen när husen byggs. Bara de träd som är absolut nödvändiga för att kunna bygga tas bort.

Mitt bland blåbärsbuskarna bygger vi tolv lägenheter i tre parhus. Det blir balkong till samtliga lägenheter och till några även uteplats. Här tror vi att barnfamiljer hittar sitt paradis.
Tanken är inte att det ska anläggas trädgårdar. 

Är du intresserad av att få information vartefter planerna framskrider? Gå in under intresseanmälan och anmäl dig så kommer informationen fortlöpande. Du får även reda på när det är dags att söka lägenheterna.

Målet med Norra Hallsås är att ett vackert och attraktivt område ska växa fram på de villkor som själva platsen ger. Upplevelsen att bo i och röra sig nära naturen ska vara tongivande. Bebyggelsen ska inte dominera över naturvärdena utan anpassas till det omgivande landskapet.

Förbo har tidigare byggt Ringhusen 28 lägenheter klara 2008 också de ritade av Josefina Nordmark på Nordmark och Nodmark som ritat Höjdpunkten och Kamhusen. Halssmycket ritades av Jens Arnfred på Vandkunsten i Köpenhamn och var inflyttningsklart 2009.

I området växer också fram bostadsrätter och egna hem. Det finns även självbyggnadstomter. En förskola har också byggts för att området ska kunna ta emot barnfamiljer.

Kamhusen i Norra Hallsås

Adress: Bergsslingan 85-107

Antal lägenheter: 12 st

Storlekar: 8 stycken 3 rok
4 stycken 4 rok

Hyra: 3 rok 9681-9799 kr,
4 rok 11947-12065 kr

Ingår: tvättmaskin, torktumlare

Prel. byggstart: Våren 2012

Inflyttning: Hösten 2013

Arkitekt: Josefina Nordmark,
Nordmark & Nordmark arkitekter AB 

Mer att läsa under Kamhusen, Norra Hallsås, Lerum