Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Tryggt boende på Kvarnkullen

På Kvarnkullen i Kungälv har vi byggt 51 hyresrätter, för hyresgäster som är 70 år eller äldre.

De fyra husen knyts samman av ett inglasat orangeri, en av flera mötesplatser. Tanken är att du som hyresgäst ska kunna bo kvar länge och känna dig trygg - ett tryggt boende helt enkelt. 

Hyresgästen Anita om att flytta till och bo på Kvarnkullen

 

Husen

Det finns två hus i tre plan, där alla bostäder har uteplats eller balkong. Husens utformning har fått inspiration från vingarna på kvarnen. Orangeriet är en samlingslokal som är en länk mellan de två huskropparna, en möblerad lokal med pentry och toalett.

Lägenheterna

Lägenheterna är moderna, ljusa med öppen planlösning och storlekar 1.5, 2.5 och 3 rum och kök. Standarden är hög: ljusa målade väggar och parkettgolv i hela lägenheten förutom innanför dörren i hallen där det är klinker. I köket är det vita köksluckor med ljusgrå bänkskiva och stänkskydd. Diskmaskin är standard i lägenheterna som är 3 rum och kök. I övriga lägenheter är det förberett för diskmaskin. Det finns möjlighet att beställa till för dig som är intresserad.

Badrummet har kaklade väggar i vitt med en fondvägg, på golvet ligger en våtrumsmatta. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare samt en bra arbetsbänk. 

Individuell mättning av vatten

Miljövänlig fjärrvärme värmer upp husen. Det är individuell mätning av varmt och kallt vatten. I den hyra som anges ligger ett schablonpris på vattnet. Är du sparsam blir kostnaden lägre, förbrukar du mer än schablonen blir kostnaden högre. 

Adress

Ytterbyvägen 41 och 51

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra

1,5 rok: 7 223 kr - 7 688 kr
2,5 rok: 9 113 kr - 9 571 kr
3 rok: 10 914 kr - 11 177 kr

Planlösningar (pdf)

Bottenplan
Plan 1
Plan 2
Plan 3